agenda

trainingsweekenden 2022

augustus

20 & 21
09.00-17.30

- 2 PRIVÉ SESSIES PER DAG
- KOFFIE/THEE EN WAT LEKKERS

- PADDOCK VOOR PAARD (INCL WATER/HOOI)

- MEEKIJKEN BIJ DE ANDERE DEELNEMERS

€ 275,-

november

12 & 13

09.00-17.30

- 2 PRIVÉ SESSIES PER DAG
- KOFFIE/THEE EN WAT LEKKERS

- paddock voor paard (incl water/hooi)

- meekijken bij de andere deelnemers

€ 275,-

Overige evenementen 2022

TEAM-UP 3 DAAGSE

21-23 oktober 2022


- Wil jij een super team worden met je paard?

- Zit je nog geregeld in de knoop met je touw/leadrope?

- Voel je je onhandig als het op grondwerk aankomt?
- Ben je stapel verliefd op je paard maar heb je soms het idee dat je hem niet helemaal kan helpen en/of begrijpt?

- Heb je het gevoel dat je paard een spelletje met je speelt?


Herken jij jezelf in 1 of meerdere punten? Dan is deze TeamUp 3-daagse echt wat voor jou en je paard!


Tijdens dit weekend kom je samen tot een diepere connectie, band & verbinding. Je gaat jezelf 3 dagen onderdompelen in een TeamUp met je paard door te werken aan jezelf, je technieken én je skills als Horseman. 


* Theorie- en praktijklessen
* Koffie/thee, wat lekkers en lunch
* Overnachting voor je paard in paddock (met hooi en water)

* Meekijken bij andere deelnemers
€ 375,-

SCHRIKTRAINING

11 juni 2022

16 juli 2022

14 augustus 2022 GEANNULEERD

5 november 2022 (ochtend vanaf de grond, middag vanuit het zadel)


5 november 2022

Deze ochtend (en/of middag) staat volledig in het teken van veiligheid, vertrouwen en samen groeien! Jij leert jouw paard door moeilijke situaties heen te helpen. Dit kan zowel vanaf de grond als vanuit het zadel!


Wat kan je o.a. verwachten en de praktische informatie:


- Je werkt in een afwisselende setting met uitdagende situaties. 

- Aan het einde van de training heb jij én je paard meer vertrouwen. 

- Theorie- en praktijkles. 

- Volledig verzorgd inclusief koffie/thee en wat lekkers! 


Je kan je aanmelden voor:

- alleen de ochtend vanaf de grond

- alleen de middag vanuit het zadel (voorwaarde is dat je de schriktraining vanaf de grond al eens hebt gedaan bij ons)

- zowel de ochtend als de middag (dan is de prijs € 132,50)

€ 75,-

TOP HORSE MIDDAG

28 mei 2022

30 juli 2022Nieuwe data in 2023

€ 67,-

Enkele reacties van deelnemers

"Wat ik heerlijk vind aan zo’n 2 daagse, is dat je met meerdere deelnemers bent en ieder heeft weer een andere weg of opleiding met zijn paard bewandelt, waardoor je allemaal op je eigen niveau bezig bent en van elkaar kunt leren. 

Een absolute aanrader!" 

Trainingsweekend 
Heerlijk Crossles gehad van Tophorsetraining. Mooie manier om te zien hoe ver je bent in de samenwerking en hoe de vertrouwensband en connectie met je Paard ervoor staat..  en wat vond hij het leuk!

Top Horse Middag

"Afgelopen Paasweekend ben ik met allebei mijn merries in Lunteren geweest voor een Tophorseweekend. Even 2 dagen onderdompelen in de kennis en kunde van Rianne Top. Graag wilde ik werken aan meer connectie en zachtheid van mijzelf versus een stukje activiteit en vooral reactiviteit van mijn oudste merrie. Met mijn jongste wilde ik graag een fijne ontspannen start maken met het zadelmak maken. 

Door fijne tips zijn we hier ruimschoots in geslaagd. Wat ik heerlijk vind aan zo’n 2 daagse, is dat je met meerdere deelnemers bent en ieder heeft weer een andere weg of opleiding met zijn paard bewandelt, waardoor je allemaal op je eigen niveau bezig bent en van elkaar kunt leren. 

Een absolute aanrader!"

Trainingsweekend
"Samen met mijn paard Sandro gingen ik 2 leerzame dagen tegemoet. Sandro en ik kennen elkaar nog niet zo lang. Sinds 2 januari is hij bij ons op stal gekomen en 15 &16 april hadden we de trainingsdagen bij Rianne. In deze twee dagen gingen wij werken aan de connectie met elkaar. Sandro vind het moeilijk om goed contact met mij te zoeken. Zelf heb ik geleerd om rustig te blijven, rustig in mijn beweging te zijn. Dat vind ik alsnog lastig ben erg geneigd om snel te willen zijn waardoor ik verkeerde signalen geef aan sandro. Daardoor verliest Sandro snel zijn focus, en is onze connectie ook weg. Rianne heeft ons daar erg in geholpen. Als ik nu aan het trainen ben hoor ik Rianne al zeggen rustig lopen, tempo terug, uit ademen en nog veeeel meer haha. Wat wij in twee daagjes tijd hebben geleerd en waar we de komende tijd ook zoet mee zijn is erg waardevol. Ben ontzettend blij dat wij gegaan zijn. Prettige sfeer, gezellig mensen, allemaal dezelfde passie, veel geleerd van elkaar en natuurlijk veel geleerd van de lessen die we hadden."
Trainingsweekend

"Het afgelopen half jaar heb ik lessen gevolgd bij Rianne, tijdens het paastrainingsweekend was er tijd om te verdiepen en door te pakken. Ik wilde graag verdieping in het grondwerk, meer leren over zachtheid en verbinding. Haar lessen zijn voor de samenwerking tussen mijn paard en mij leerzaam, maar ook voor mij als persoon. Rianne is opmerkzaam en voelt dingen haarfijn aan. Door haar lessen ben ik me steeds weer bewuster van mijn houding en energie.

Rianne heeft me geholpen met het beleren van mijn jonge ruin. Haar manier van werken met paarden, kennis en persoonlijkheid maken van elke les weer een feestje."

Trainingsweekend