AL 15 JAAR
GEDRAGSTRAININGEN
VOOR PAARDEN

Mijn naam is Rianne Top

Na jarenlange ervaring in binnen- en buitenland, maakte ik de stap om mijn eigen bedrijf op te richten. Het begon toen ik 18 was met de cursus “Horsenality & Horse Behavior”, gegeven door niemand minder dan Linda Parelli! Van daaruit ben ik geïnspireerd geraakt om instructrice te worden en heb ik verschillende clinics gevolgd om mij het vak eigen te maken. Ik heb getraind met onder andere Bernie Zambai, Adrian Heinen en Walter Gegenschats. Bij Walter Gegenschats heb ik een jaar op zijn trainingscentrum in Zwitserland gewerkt, waar ik mij voornamelijk bezig hield met het beleren van jonge paarden. Dit betrof vaak paarden met trauma’s die als gevolg daarvan probleemgedrag lieten zien. Van daaruit ben ik in Nederland mijn eigen bedrijf gestart; Tophorsetraining.
Rianne Top Horse Training

Mijn naam is Rianne Top

Na jarenlange ervaring in binnen- en buitenland, maakte ik de stap om mijn eigen bedrijf op te richten. Het begon toen ik 18 was met de cursus “Horsenality & Horse Behavior”, gegeven door niemand minder dan Linda Parelli! Van daaruit ben ik geïnspireerd geraakt om instructrice te worden en heb ik verschillende clinics gevolgd om mij het vak eigen te maken. Ik heb getraind met onder andere Bernie Zambai, Adrian Heinen en Walter Gegenschats. Bij Walter Gegenschats heb ik een jaar op zijn trainingscentrum in Zwitserland gewerkt, waar ik mij voornamelijk bezig hield met het beleren van jonge paarden. Dit betrof vaak paarden met trauma’s die als gevolg daarvan probleemgedrag lieten zien. Van daaruit ben ik in Nederland mijn eigen bedrijf gestart; Tophorsetraining.

Buitenritten op de Veluwe

Mijn team

In mijn werkzaamheden wordt ik ondersteund door een fantastisch team; mijn kudde paarden en trouwe viervoeters Chica en Lola. Chica is een kruising border collie sheltie en Lola is haar dochter, zij gaan vrijwel overal met mij mee naartoe. Mijn kudde bestaat uit 3 paarden; Beauty, King en Axel. Drie geweldige paarden met ieder hun eigen uitgesproken persoonlijkheid. Zij helpen mij bij verschillende onderdelen van mijn werk als trainer. Zo gaan ze bijvoorbeeld mee op buitenrit als steun voor een jong paard.


Dankzij mijn kudde paarden en mijn jarenlange ervaring kan ik voor vrijwel iedere vraag of probleem een gerichte aanpak bieden.

Wat anderen ervaren hebben

Haar aanpak is zowel dier- als mensvriendelijk
Mijn paard heeft enkele maanden bij Rianne in training gestaan onder andere vanwege zijn angst voor mensen. Na die maanden kreeg ik een ander paard terug. Rustiger en geïnteresseerd in mensen. Rianne kijkt goed naar wat zowel mijn paard als ik nodig hebben om verder te komen. Ze geeft constructieve feedback. Haar aanpak is zowel dier- als mensvriendelijk. Ik kijk weer uit naar de volgende les!
Recensie tophorse training
Jenny
Vertrouwen, geduld en kundigheid
Wat fijn om door Rianne zo’n goede begeleiding te krijgen! Haar vertrouwen, geduld en kundigheid hebben van mij en mijn Bart en topteam gemaakt! Onze lessen van haar zijn elke keer weer geweldig.
Recensie tophorse training
Sandra van Elten
Heerlijke plek
Ik hoop gauw weer naar Lunteren te gaan , wat een heerlijke plek en een topmeid, Rianne!
Recensie tophorse training
Anneke

Partners

Equi Facility logo - partner Top Horse Training
Landwinkel 't Doesburger Erf logo - partner Top Horse Training
Joyce Mulder logo - partner Top Horse Training
Praktijk de Riethof logo - partner Top Horse Training
De Veenhove logo - partner Top Horse Training

benieuwd wat ik voor jou en je paard kan betekenen?